Fastkarmsvindu

videoer

Velg størrelse

Velg størrelse fra tabell

Tilpass vinduet

Les mer

Plissegardiner er en praktisk måte å skjerme for sol, men også for innsyn. Den tillater deg å dekke bare nedre del av vinduet, som gjør det enkelt å se ut, men vanskelig å se inn

Les mer

Det er et 10 mm spor på innsiden av dør & vindusenheten. Alle utforinger passer inn, og det gjør det mye enklere/raskere å montere listverk på innside. Vi leverer dette som standard på alle våre enheter uten tillegg i prisen, utenom skyvedører.

Les mer

Velger du sikkerhetsglass, får du laminert sikkerhetsglass på begge sider

* Påkrevde felt

Totalt med tilvalg inkl. MVA:

kr 1,00

Sammendrag

    Detaljer

    Fastkarmsvindu

    Produktbeskrivelse for våre vinduer

    Vinduer type Rehau Euro70

    Våre vinduer er av typen Rehau Euro 70 serien, og disse vinduene har 2 og 3-lags isolerglass. Glassene i vinduene våre er adskilt med «superspacere» og har energibelegg og argon i mellom glassene, som ikke leder varmen ut, eller kulden inn, satt i vinduskarmer med PVC profiler som er oppdelt i 5 kamre med u-verdi på glasskassetten = 1,1 for vinduer med 2-lags glass og 0,7 for vinduer med 3-lags glass. Vinduene har følgende mål: Profilbredde 128 mm på åpningsvindu og 76 mm på fastkarmsvindu. Dybden på våre vindusprofiler er 70mm. Total u-verdi for et vindu 1230x1480 er 1,3 for vinduer med 2-lags, og 1,1 for vinduer 3-lags glass. Les mer om u-verdi på ofte stilte spørsmål.