Skyvedører

2 produkter

per side
Sett synkende sortering
  1. Skyvedør Skyvedør

    From kr 1,00

    To kr 5 394,75

  2. Dobbel skyvedør Dobbel skyvedør

    From kr 1,00

    To kr 4 644,75

2 produkter

per side
Sett synkende sortering

PRODUKTINFORMASJON FOR SKYVEDØRER

Våre vedlikeholdsfrie og billige skyvedører laget av PVC, er i likhet med vinduene våre på full fart inn i det norske markedet. Disse dørene er ofte i direkte kontakt med det fuktige element på vinteren, og det er en kostbar investering å skifte de ut. Våre vedlikeholdsfrie PVC-skyvedører er verdt den investeringen da de tåler fukt, og isolerer svært godt. Det gjør at de er perfekte for norske forbrukere som vil spare strøm, spare tid og spare penger.

Husk å bestille døren med anti-sol om du synes varmen fra solen kan bli i meste laget på sommeren, eller bestill med solskjerming, slik at du sparer utgifter til nedkjøling på sommeren. Våre Heve skyvedører holder ypperste kvalitet, og varer i lang tid.

VIKTIG TRANSPORTINFORMASJON VEDRØRENDE LEVERING AV SKYVEDØRER:

Er skyvedøren over 249 cm i bredden, kan den ikke kjøres ut på vanlig måte i lastebil med lem. Da må mottaker enten ha mulighet for å løfte den av med gaffeltruck, som gir vanlig transportpris. Eller så må bilen kjøres ut med kranbil. Dette går på timer, og vi estimerer denne prisen ved at vi får en mail med informasjon på hvordan døren ønskes levert (glass separat etc.) og hvor det er i forhold til fremkommelighet og om veier må sperres.