Rettvinklet trekantvindu

videoer

Velg størrelse

Velg størrelse fra tabell

Tilpass vinduet

Les mer

Ventil blir plassert på horisontal profil. Dette for å beholde symetrien i vinduet. Grunnregel er at ventil alltid bør plasseres høyest mulig. Pass på utforing på innside, om det velges ventil. Og ta kontakt med Prisvinduet om det er ønskelig med annen plassering.

Les mer

Det er et 10 mm spor på innsiden av dør & vindusenheten. Alle utforinger passer inn, og det gjør det mye enklere/raskere å montere listverk på innside. Vi leverer dette som standard på alle våre enheter uten tillegg i prisen, utenom skyvedører.

Les mer

Velger du sikkerhetsglass, får du laminert sikkerhetsglass på begge sider

* Påkrevde felt

Totalt med tilvalg inkl. MVA:

kr 1,00

Sammendrag

    Detaljer

    Rettvinklet trekantvindu

    Produktbeskrivelse for våre vinduer

    Vinduer type Rehau Euro70

    Våre vinduer er av typen Rehau Euro 70 serien, og disse vinduene har 2 og 3-lags isolerglass. Glassene i vinduene våre er adskilt med «superspacere» og har energibelegg og argon i mellom glassene, som ikke leder varmen ut, eller kulden inn, satt i vinduskarmer med PVC profiler som er oppdelt i 5 kamre med u-verdi på glasskassetten = 1,1 for vinduer med 2-lags glass og 0,7 for vinduer med 3-lags glass. Vinduene har følgende mål: Profilbredde 128 mm på åpningsvindu og 76 mm på fastkarmsvindu. Dybden på våre vindusprofiler er 70mm. Total u-verdi for et vindu 1230x1480 er 1,3 for vinduer med 2-lags, og 1,1 for vinduer 3-lags glass. Les mer om u-verdi på ofte stilte spørsmål.