Utadslående glidehengslet vindu

videoer

Velg størrelse

Velg størrelse fra tabell

Tilpass vinduet

Les mer

Plissegardiner er en praktisk måte å skjerme for sol, men også for innsyn. Den tillater deg å dekke bare nedre del av vinduet, som gjør det enkelt å se ut, men vanskelig å se inn

Les mer

Det er et 10 mm spor på innsiden av dør & vindusenheten. Alle utforinger passer inn, og det gjør det mye enklere/raskere å montere listverk på innside. Vi leverer dette som standard på alle våre enheter uten tillegg i prisen, utenom skyvedører.

Les mer

Velger du sikkerhetsglass, får du laminert sikkerhetsglass på begge sider

* Påkrevde felt

Totalt med tilvalg inkl. MVA:

kr 1,00

Sammendrag

  Detaljer

  Utadslående glidehengslet vindu

  Rehau Nordisk Design – 2-lags glass

  Rehau Nordisk Design serien har designet vi kjenner frå norske vinduer. De har norsk type hengsler, og er spesielt laget for det norske markedet. er et klassisk vindu sett med norske øyne, bare at dette er vedlikeholdsfritt. Det har 2-lags isolerglass med energibelegg og argon i mellom glassene, som er adskilt med «superspacer» som ikke leder kulde, satt i PVC profiler som er oppdelt i 5 kamre med u-verdi på glasskassetten = 1,1. Profilbredde 82,5 mm på åpningsvindu. Dybden på profilen er 120mm. Total u-verdi for et vindu 120 x120 cm er 1,5. Les mer om u-verdi på ofte stilte spørsmål.

  Rehau Nordisk Design – 3-lags glass

  Rehau Nordisk Design serien har designet vi kjenner frå norske vinduer. De har norsk type hengsler, og er spesielt laget for det norske markedet. Vinduet har hasper i stedet for håndtak, og er et klassisk vindu sett med norske øyne, bare at dette er vedlikeholdsfritt. Det har 3-lags isolerglass med energibelegg og argon i mellom glassene, som er adskilt med «superspacer» som ikke leder kulde, satt i PVC profiler som er oppdelt i 5 kamre med u-verdi på glasskassetten = 0,7. Profilbredde 82,5 mm på åpningsvindu. Dybden på profilen er 120mm. Total u-verdi for et vindu 120 x120 cm er 1,2. Les mer om u-verdi på ofte stilte spørsmål.